Ora de Business: vineri, 22 februarie 2013

ponta-si-autostrazile

Emisiunea poate fi urmărită aici: http://www.tvrplus.ro/editie-ora-de-business-86331 precum și pe canalul BiziDay de pe YouTube

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

9 răspunsuri la Ora de Business: vineri, 22 februarie 2013

 • Constantin
  Martie 1, 2013 la ora 11:31

  „since the 1980s…”_Am mai citit comparatii hilar intre Ion Iliescu si Jimmy Carter, ori JFK (astea mai rare), dar marea epoca a smintelii stangiste a fost in anii ’60. Epoca hippy, flower power, cand se facea sex peste tot, iar hasisul era micul dejun si cina. (Asta mai mult in Occident, pentru ca sminteala stangista din Est imbracase ale forme. Macabre.)

  Răspunde
   
 • sanduCu
  Februarie 25, 2013 la ora 09:59

  @Victor L > „since the 1980s populist movements and parties have enjoyed degrees of success in First World democracies such as Canada, Italy, the Netherlands, Scandinavian countries and the USA”

  Răspunde
   
 • laurentiucat
  Februarie 24, 2013 la ora 19:32 Răspunde
   
 • VictorL
  Februarie 24, 2013 la ora 17:11

  @Luigi.In Bolovia se nationalizeaza companii straine din motive ,,populiste”.Populism mai este si in tari surori cum ar fi Venezuela,Cuba,Coreea de Nord,China…Populisme se intimpla si la noi iar la putere au venit ,,Populistii”.De la ei se asteapta acum construirea de autostrazi si multe altele insa de 200 de ani populistii singuri nu au construit nimic, in mod natural ci doar utilizind popoarele ca pe niste adunaturi de sclavi.Decit asa mai, bine stam fara autostrazi.Ce atita plimbare?

  Răspunde
   
 • Luigi
  Februarie 23, 2013 la ora 15:17

  Si uite asa dupa ce ca a taiat banii de autostrazi pentru populisme(pensii si salarii) nici macar banii aia putini nu mai ajung la autostrazile cele mai asteptate (Brasov-Bors sau Iasi-TG Mures)
  A anulat contractul cu Bechtel(pagubos sau nepagubos) ca sa aiba bani de Autostrada „ciulinilor”.
  Nu avem bani de nici-o autostrada in nord, in schimb se va face o a 3-a autostrada a sudului(pe langa A1 si A2). Mai da-l naibii de nord mai da-le naibii de recensaminte ale traficului de masini.
  Cf Ponta&co Romania se termina la Sibiu si se pare ca Moise nu are nimic impotriva, si de ce ar avea ca doar Ponta ii face autostrada pe la Severin.
  Sa ne zici si noua Moise cate masini ai numarat pe autostrada asta dupa ce s-o fi terminat constructia ei in 2016 sau cel mai probabil in 2116 ca dupa ce pleaca Ponta nici naiba nu mai face autostrada aia.

  Răspunde
   
 • Kent
  Februarie 23, 2013 la ora 12:56

  @Bogdan @Moise pe Youtube ar merge perfect…asta daca si emisiunile ar fi incarcate simultan cu cele de pe TVR+ ca altfel…nu are nici un farmec sa te uiti azi la emisiunea din 18 februarie.

  Răspunde
   
 • Moise
  Februarie 23, 2013 la ora 07:56

  Bogdan> O poti si descarca emisiunea iar apoi o vezi fara greturi. Eu am un plan pentru TVR dar sa vedem ce reusesc. Nu mai promit nimic.

  Răspunde
   
 • Bogdan
  Februarie 22, 2013 la ora 21:59

  Salutari Moise!
  In legatura cu player-ul. Ai putea sa pui presiune pe TVR sa-l schimbe sau macar sa-l imbunatateasca?
  E groaznic daca ai net mai slab!

  Răspunde
   
 • Bogdan
  Februarie 22, 2013 la ora 21:58

  Salutari Moise!
  In legatura cu player-ul. Ai putea sa pui presiune pe TVR sa schimbe player-ul sau macar sa-l imbunatateasca?
  E groaznic daca ai net mai slab!

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase