Ora de Business: vineri, 15 februarie 2013

Emisiunea poate fi urmărită aici: http://www.tvrplus.ro/editie-ora-de-business-84016 precum și pe canalul BiziDay de pe YouTube

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

10 răspunsuri la Ora de Business: vineri, 15 februarie 2013

 • Constantin
  Februarie 19, 2013 la ora 08:52

  „Ar fi minunat daca noi oamenii ne-am putea bucura impreuna…”_Sunt intru totul de acord cu dumneavoastra. Ne bucuram impreuna cu autorii filmului si-i felicitam pentru reusita lor. Apoi cumparam bilete si vedem filmul la cinematograf, pentru a ne manifesta inclusiv pe aceasta cale, entuziasmul si sprijinul financiar, nu-l descarcam ilegal de pe Internet. Toate cele bune!

  Răspunde
   
 • Carmen
  Februarie 18, 2013 la ora 22:53

  Ar fi minunat daca noi oamenii ne-am putea bucura impreuna la bine, caci si asa sunt destul de rare ocaziile si ne-am ajuta la greu!
  O seara buna si numai bine tuturor!

  Răspunde
   
 • Constantin
  Februarie 17, 2013 la ora 22:52

  Doamna Carmen, ma bucur intotdeauna cand intalnesc entuziasmul. Si mai mult ma bucur cand regasesc cumpatarea. Nu Romania a fost premiata la festivalul care este. „Filmul “Pozitia copilului”, regizat de Calin Peter Netzer, a primit, aseara, trofeul Ursul de Aur pentru cel mai bun film, la cea de-a 63-a editie a Festivalului International de Film de la Berlin”. Trofeul este al celor care au realizat produsul artistic premiat, nu al Romaniei. Eu nu ma pot identifica direct in nici un fel, ca cetatea roman ce ma aflu, cu cei care au primit premiul, pentru ca nu am nici un merit. Chiar daca la finantare a participat si CNC, meritul este al celor care au facut filmul. Pot sa le arat in diferite moduri respectul, admiratia mea, dar nu-mi pot insusi meritele lor.

  Răspunde
   
 • Carmen
  Februarie 17, 2013 la ora 22:36

  Uite ca iepurasul a sarit mai curand chiar decat am fi visat noi si Romania a ajuns premianta mondial la ceva! Filmul „Pozitia copilului”, regizat de Calin Peter Netzer, a primit, aseara, trofeul Ursul de Aur pentru cel mai bun film, la cea de-a 63-a editie a Festivalului International de Film de la Berlin. Abia astept sa-l vad!
  Multumim frumos tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui succes si care ne-au facut sa ne bucuram ca suntem romani!
  Si uite-asa mai ramane povestea cu relansarea economica. Doamne ajuta! Sa antrenam cumva, ma gandesc, iepurasul la sarituri?! Ca poate-o veni mai repede, relansarea, zic!
  Cat despre lupi, pot fi ei imblanziti?
  Dar cu pietele, cu pietele cum stam: sunt ele libere ori ba? Uf, grea economia asta!
  O seara frumoasa va doresc, oameni buni, sa vi se-mplineasca tot ce nazuiti si sa fie spre folosul vostru!

  Răspunde
   
 • Mona
  Februarie 17, 2013 la ora 16:10

  Moise, Ne-ai DEZAMAGIT crunt!!! (scriu acest comentariu in numele meu si al mamei mele) Chiar aveam admiratie pentru munca pe care o faci iar emisinea ta era una dintre putinele lucruri la care ne uitam la TV. Asa ca dezamagirea a fost cu atat mai mare cu cat chiar te consideram un jurnalist profesionist. Dar ai demonstrat contrariul prin stirea care a fost o dezinformare si anume cea cu cele 540 de mil euro catre Biserica Ortodoxa Romana.

  Răspunde
   
 • Gheorghe Matei
  Februarie 17, 2013 la ora 01:29

  Strict pe tema „investitorii” si business. Pentru a rezolva o problema, trebuie definita corect insasi problema. Cu teoria afacerilor si a pietelor nu facem nimic. Zona fosta comunista este intr-o situatie reala inimaginabil de proasta. Un politician extraordinar spunea ca Rusia a pierdut 300 de ani de istorie. Romania este si ea pe la cel putin 100. In plus (de parca raul nu era suficient de mare) Ion Iliescu a deschis calea spre o destinatie imposibil de anticipat de vreo analiza – suntem pe o directie complet gresita. Se duce o politica de tip ad-hoc, haotica si jenanta, de oameni care ajung sa improvizeze ceva dupa ce au fost dusi in sus de un algoritm politic inimaginabil de prost. Este o bulibaseala absoluta. Termeni ca „economie”, „piata”, „business”, pur si simplu nu se aplica la noi. Aici orice este altceva. Chiar si haosul are o logica. Aici insa nu mai este nici una.

  Răspunde
   
 • Emanuel
  Februarie 16, 2013 la ora 19:20

  Avand in vedere ca inregistrarile de pe tvr+ merg foarte greu,mai bine zis deloc, macar pe youtube sa avem posibilitatea de a vedea emisiunea,dar nu dupa o saptamana. Suntem deja in 16.02.2013 si inca astept inregistrarea de pe 13.02.2013.

  Răspunde
   
 • Carmen
  Februarie 16, 2013 la ora 19:13

  Adevar sau Provocare?
  „Investitorii” ar veni ei saracutii, precum spunea domnul Isarescu, dar trebuie sa nu-i sperii si sa aiba si pentru ce veni! Caci daca piata-i plina, locul ocupat cum s-ar zice, pentru ce ar face deplasarea, oricat si-ar dori?
  In general lucrurile sunt extrem de simple, noi oamenii avem talentul de a le complica. Si tot ce-i complicat nu e bun!
  O seara frumoasa va doresc si numai bine tuturor!

  Răspunde
   
 • Florin
  Februarie 16, 2013 la ora 16:50

  Am inteles eu bine, ai spus ca meteoritul avea de pana la 30 de ori viteza luminii ? 🙂
  Si cat s-a chinuit Einstein saracu’ sa demonstreze ca viteza luminii nu se poate depasi nici macar cu 1% – ca sa vina un meteorit si sa-l contrazica in halul asta 🙂
  Te iertam, emisiunea este excelenta in rest 🙂 (si stiu ca economistii nu prea fac deosebire intre viteza sunetului si a luminii 🙂 )

  Răspunde
   
 • Lucian
  Februarie 16, 2013 la ora 12:36

  Moise, ce faci? Pune băieţii la treabă. De ce nu încărcaţi la timp emisiunea pe Youtube. E singura mea modalitate de a-ţi vedea emisiunea. Ar trebui zilnic să o încărcaţi. Ultima emisiune postată e cea de luni. Am 4 restante. Tu ce zici? Chiar e aşa de greu de încărcat zilnic o emisiune pe YouTube? Îţi ia câteva secunde. Hai te rog. Fă şi tu un gest nobil şi fii punctual.
  Cu respect, Lucian

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase