Ora de Business: joi, 14 februarie 2013

credite

Emisiunea poate fi urmărită aici: http://www.tvrplus.ro/editie-ora-de-business-83976 precum și pe canalul BiziDay de pe YouTube

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

8 răspunsuri la Ora de Business: joi, 14 februarie 2013

 • sanduCu
  Februarie 18, 2013 la ora 04:34

  @Bucuresteanu Dumitru > Poate acestia sa va raspunda si vre-un rechin sa va faca o propunere, pentru care e bine sa fiti pregatit. Urmariti citeva emisiuni ale show-ului sa va familiarizati cu intrebarile care se pun acolo. Sper sa deveniti celebru. Mult succes. http://abc.go.com/shows/shark-tank

  Răspunde
   
 • Constantin
  Februarie 17, 2013 la ora 22:59

  „…a spus ca meteoritul care a lovit Rusia e un test al unei arme americane”_Eu credeam ca nu mai exista nici o indoiala ca americanii au tras in meteorit pentru a-i schimba traiectoria si a-l dezintegra. In felul acesta a fost salvat Vladimir Putin, care este prietenul apropiat al d-lui Obama, de pietroiul care se indrepta catre Kremlin.

  Răspunde
   
 • ROmanul
  Februarie 15, 2013 la ora 20:52

  Tocmai ziceati domnule Moise Guran de arma din spatiu americana (pietricele de pe orbita) ca hop in Rusia o „pietricica” a intrat in atmosfera. S-ar putea ca Jirinovschi sa aiba dreptate cand a spus ca meteoritul care a lovit Rusia e un test al unei arme americane.

  Răspunde
   
 • cornel
  Februarie 15, 2013 la ora 14:25

  @Bucuresteanu Dumitru>Solutia de succes pentru dvs este sa va faceti o firma si sa incepeti sa produceti asa ceva la scara mica (de preferat fara credite de la banca, initial) si dupa asta o sa vina sigur cineva care sa va cumpere brevetul/inventia si /sau firma. E nevoie si de ceva marketing dar succesul nu e departe daca inventia dvs este ceva interesant/inovator.
  Succes.

  Răspunde
   
 • Basme imobiliare
  Februarie 15, 2013 la ora 13:22

  In exemplu dat se vorbeste despre avantajul ratelor descrescatoare fata de cele egale. Desi cei mai multi nu cunosteau aceste aspecte si e bine ca s-au mentionat, poate ar mai trebui specificat inca un amanunt: nu dobanzile mari sunt problema, ci sumele imprumutate. Unii vor spune ca acest lucru e evident, dar e bine de stiut urmatoarele: chiar si cu o dobanda dubla, daca suma imprumutata este doar jumatate, suma totata de returnat este tot la jumatate (pastrandu-se aceeasi rata si cu injumatatirea perioadei de creditare).

  Exemplu:

  60.000€ imprumutati
  7% dobanda,
  Rata pe 30 de ani
  Rata de 399€
  Suma de rambursat: 143.700€

  30.000€ imprumutati
  14% dobanda
  Rata pe 15 de ani
  Rata 400€
  Suma de rambursat: 71.914€

  Si inca ceva: suma de 80.000€ folosita in exemplul d-voastra nu este realist pentru Romania. Sa revenim totusi cu picioarele pe Pamant.

  Răspunde
   
 • Carmen
  Februarie 14, 2013 la ora 22:27

  Valentine’s Day – un business de succes

  Valentine’s Day, sau cel mai mare business creat pe spinarea unui „Sfant”, n-are absolut nici o legatura cu o sarbatoare crestina. Nu exista niciun sfant Valentin pomenit pe 14 Februarie nici in calendarul Bisericii Ortodoxe nici in cel al Bisericii Catolice.

  In iuresul comercial dezvoltat in jurul acestei „sarbatori” cat se poate de laice si de banoase putini ar putea spune cine a fost Sfantul Valentin si cum s-a ajuns ca el sa devina „patronul” indragostitilor, ca sa folosim termeni cat mai economici.

  De pe internet, astazi cea mai bogata si mai la indemana sursa de informatii, aflam ca Sfantul Valentin a trait in secolul II-III, in perioada imparatului Claudius al II-lea, care la un moment dat a vazut ca soldatii necasatoriti sunt mai buni, mai detasati de problemele casei decat cei cu familie, care se gandeau si la problemele casniciei, ale copiilor, ale sotiilor, dand astfel randament mai scazut in lupta. Drept pentru care a dat un decret prin care interzicea oficierea casatoriilor soldatilor romani, tocmai pentru a-si rezerva o forta militara detasata de aceasta problema. Mucenicul Valentin a desconsiderat decretul, continuand sa-i casatoreasca pe crestinii care urmau sa fie inrolati pentru a lupta in legiunile romane. Pentru aceasta a fost aruncat in temnita, unde a vindecat pe fiica temnicerului, de care se pare ca a fost indragostit. Fiind condamnat la moarte, in drum spre locul executiei i-a scris iubitei sale o scrisoare pe care a semnat-o „Al tau Valentin”. De aici obiceiul de a trimite in aceasta zi mesaje de dragoste.

  In calendarul ortodox gasim urmatorii sfinti cu numele Valentin sau Valentina: Sfantul Ierarh Mucenic Valentin, praznuit pe 30 iulie, Sfintii Mucenici Marcu, Sotirih si Valentin – 24 octombrie, Sfanta Mucenita Valentina – 10 februarie, Sfantul Mucenic Valentin – 24 aprilie, Sfantul Valentin Preotul – 06 iulie, Sfanta Mucenita Valentina – 18 iulie.
  Nimic din viata acestora nu se aseamana cu versiunea initiatorilor sarbatorii. Nici urma de „Sfantul Valentin din internet”.

  Atunci cand iubesti nu e nevoie de o zi anume din calendar pentru a o arata. Cel mai frumos cadou pe care si-l fac doi oameni care se iubesc sunt copiii pe care-i au impreuna, indiferent de religia lor. Nu avem nevoie de o zi anume ca sa ne serbam iubirea. Pentru cei ce se iubesc, Ziua Indragostitilor este in fiecare zi.

  Apropo de ploaia de la Dumnezeu, nimic nu se face pe lumea asta fara voia si ajutorul lui Dumnezeu!

  Multumim frumos pentru emisiune!
  Asteptam cu nerabdare povestile din „Tara lui Andrei”! Poate gaseste si d-nul Dumitru raspuns la intrebarea sa si va fi si Romania premianta mondial si relansata economic. Si uite-asa, nu se stie de unde sare iepurele si mai vine binele si peste tara noastra draga!

  V-as fi urat „Sfantul Valentin sa va ocroteasca!” dar nefiind un Sfant Crestin va spun doar:
  O seara buna si numai bine tuturor!

  Răspunde
   
 • Bucuresteanu Dumitru
  Februarie 14, 2013 la ora 21:04

  Stimate domnule Moise.Urmaresc cu mult interes emisiunea d-voastra,as avea un mic comentariu referitor la automobilele electrice Tesla.Am inventat si brevetat in Italia pila de combustie Aluminiu-Oxigen ce foloseste ca oxidant hipoclorit de sodiu ce se gaseste peste tot.Produce 240V,50Kw si cu un rezervor de 60L de hipo un auto electric poate parcurge peste 500KM.Ar fi o premiera mondiala si pt. ind. romaneasca ar fi o ocazie de relansare,dar nimeni nu vrea sa investeasca,nici macar nu raspund.Oare ce as putea face?,sa plec in Germania?

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase