Ora de Business: miercuri, 6 februarie 2013

semne-de-recesiune

Emisiunea poate fi urmărită aici: http://www.tvrplus.ro/editie-ora-de-business-82465 precum și pe canalul BiziDay de pe YouTube

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

105 răspunsuri la Ora de Business: miercuri, 6 februarie 2013

 • Constantin
  Februarie 10, 2013 la ora 19:24

  „domnul moise propune o masura care, cititnd lista de actiuni comuniste, se ragasea si ceva asemanator, si anume, de a fi preluate averile “celor bogati” si date “comitetului muncitoresc” care “vegheaza” la “prosperitatea” cetateanului._Cred ca va inselati, acela era dl. Ion Iliescu, apropiat al fostului presedinte al republicii si secretar general al PCR. Dumnealor planuiau cum sa ia averea „celro bogati”, pe cand jucau impreuna „cerculete”. Urmasul politic al domniei sale, dl. Ponta, nu este departe. Taxele pe care le-a imaginat domnia sa au tocmai scopul de a lua de la cei bogati si a da celor saraci, precum spuneti.

  Răspunde
   
 • Alexandru
  Februarie 9, 2013 la ora 17:05

  domnul moise propune o masura care, cititnd lista de actiuni comuniste, se ragasea si ceva asemanator, si anume, de a fi preluate averile „celor bogati” si date „comitetului muncitoresc” care „vegheaza” la „prosperitatea” cetateanului. domnule moise, sunteti de-a dereptul comunist si aruncati idei foarte periculoase pentru o societate democratica, atata timp cat toata lumea isi ia „partea” din bugetul de stat. nici pana acum nu ati v-ati cerut scuzele de rigoare si nici nu ati facut corectura de rigoare de a rectifica acea suma fabuloasa, dar falsa, de 540 mil euro. rea-vointa dumneavoastra este evidenta. neo-comunism totalitar.

  Răspunde
   
 • defrag
  Februarie 8, 2013 la ora 21:45

  Multe comunitati locale nu-si pot permite sa-si intretina o biserica. Poate ar fi mai bine sa se schimbe modul de finantare al bisericilor, sa se aloce pe alte criterii decat acum.

  Răspunde
   
 • Mihail
  Februarie 8, 2013 la ora 17:56

  @alex g
  sectele si sectantii sunt amagiti care cred in iluzii. ei nu pot fi comparati cu biserica Ortodoxa care este apostolica adica isi are radacinile in invatatura lui Isus Hristos si marturisirea Apostolilor. Episcopii, cei care sunt continuatorii lucrarii apostolice, sunt numiti numai de catre un alt episcop astfel incat exista o continuitate directa intre Isus, cei pe care El ia numit apostoli si episcopii de atunci si pana astazi. Martorii lui iehova, mormonii, scientologii etc sunt doar niste organizatii gen bivolaru unde lumea bea pipi la ora 5 dimineata …. pentru sanatate ))). este dreptul lor. cu drag

  Răspunde
   
 • alex g
  Februarie 8, 2013 la ora 16:01

  Biserica Ortodoxa rade si ia in deradere Martorii lu Iehova sau alte Secte care de fapt sunt Biserici..Protestante. Si strang Bani si adeziuni..in SUA aceste biserici nu PRIMESC nimica de la Guvern! Cei care vor sa vina VIN si gata!

  Biserica ORTODOXA ROMANA insa ia banii pe la spate..pe usa din dos..si ne spune in fata..ca Martorii lu Iehova si restul sunt materialisti! HO HO HA HA! Biserica Ortodoxa ce este? Nu est ematerialista? Da sunt vreo 200 milioane de Euro de motive sa cred ca este f materialista!. Asa ca sa taca din gura! Si DACA AU CURAJUL si cred ca 87% din Romani sunt asa „credinciosi” sa mearga EI din usa in usa sa stranga adeziuni…sa vedem atunci..cat de mult „iubesc” romanii Biserica ortodoxa. Rasculati-va! sau Sculati-va! Sau adica..Desteapta-te romane! la cap!

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase