Ora de Business: marți, 22 ianuarie 2013

impozitul-forfetar-agricol

Emisiunea poate fi urmărită aici: http://www.tvrplus.ro/editie-ora-de-business-79463 precum și pe canalul BiziDay de pe YouTube

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

4 răspunsuri la Ora de Business: marți, 22 ianuarie 2013

 • Constantin
  Februarie 5, 2013 la ora 09:42

  „Dar asta-i pretul promisiunilor din campania electorala. „_Intr-adevar, domnule Nicolae E., in prezent asistam la o serie de majorari ale taxelor in mai multe domenii. Iar unde nu existau, iata ca au fost inventate. Discrepanta dintre promisiunile din campanie si realitatea de dupa este mai mare ca niciodata. Asta demonstreaza incapacitatea guvernului de a creste veniturile le Buget altfel decat prin impozitare. Intr-o tara care are cel mai mare numar de taxe din UE. Ori, acest lucru nu doar ca incetineste cresterea economica, dar scade nivelul de trai al intregii populatii.

  Răspunde
   
 • Constantin
  Ianuarie 23, 2013 la ora 19:46

  Sunt un devotat aparator al libertatilor cetatenesti, respect libertatea de exprimare si dreptul la libera informare; da’ daca un magar infiinteaza o fituica si o foloseste ca instrument de santaj, nu trebuie pedepsit? Daca-l mustram (noi, adica, cetatenii patriei, prin intermediul institutiilor abilitate) pe dl, Diaconescu, oare cat de aspru avem dreptul sa-l mustram? Putem sa-l amendam, da’ daca nu plateste amenda, n-avem voie sa-l inchidem? Sa fim seriosi, d-le Moise, presa din patria noastra a depasit demult „masura”. Sunt manifestari mass-media care trebuie cenzurate, asa cum este cenzurat comportamentul imoral si ilegal de catre sociatate, indiferent din partea cui se manifesta. Sustineti, va rog, adoptarea Legii presei, toate drepturile jurnalistilor vor fi consfintite prin ea.

  Răspunde
   
 • Nicolae E.
  Ianuarie 23, 2013 la ora 14:05

  Saracii agricultori. Dar asta-i pretul promisiunilor din campania electorala. Problama e ca nu invatam nimic din greselile trecutului.

  Răspunde
   
 • marcel
  Ianuarie 22, 2013 la ora 22:08

  De ce este nevoie de introducerea unor noi impozite, când sunt peste 1,5 mld. euro „economisiţi” de la Hidroelectrica, aşa după cum afirma d-l Ponta, în urma rezilierii contractelor cu băieţii deştepţi. Chiar a uitat de aceşti bani?
  Mă gândesc că mai erau şi cei de pe la ANAF…

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase