Ora de Business: joi, 17 ianuarie 2013

investitori-cluj

Emisiunea poate fi urmărită aici: http://www.tvrplus.ro/editie-ora-de-business-78492 precum și pe canalul BiziDay de pe YouTube

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

15 răspunsuri la Ora de Business: joi, 17 ianuarie 2013

 • Constantin
  Februarie 9, 2013 la ora 16:16

  „impozit la spalatoriile auto”_Din vara acestui an se va aplica impozitul forfetar. Inclusiv la spoalatoriile auto. Intrucat nu mai protesteaza nimeni, probabil toata lumea este fericita cu masura adoptata de guvernul Ponta.

  Răspunde
   
 • laurentiucat
  Februarie 4, 2013 la ora 19:18

  dar sa nu uitam totusi ca nu autoritatile locale din cluj au rupt gura targului ci masivele fonduri guvernamentale repartizate zonei. pe vrema incompetentului guvern tariceanu, clujul a primit vreo 100 de mil de euro. http://www.cluj-am.ro/politica/pnl-pe-vremea-guvernarii-lui-tariceanu-la-cluj-au-venit-mai-multi-bani-decat-in-vremea-guvernarii-lui-boc.html
  asta ca sa dam cezarului ce e al cezarului si bocilor, doar adevarul…

  Răspunde
   
 • Constantin
  Februarie 4, 2013 la ora 11:45

  „Am observat ca o tot dati cu investitorii din cluj…”_Pentru investitori conditiile locale conteaza in foarte mare masura. Autoritatile locale au un rol important, iar relatiile cu acestea sunt de multe ori decisive pentru cineva care doreste sa deschida o afacere. Au fost exemple de alesi locali care au cerut investitorilor sa deschida firme in asociere, astfel incat o parte din profitul societatii sa ajunga in beneficiul propriu, fara nicio contributie financiara sau de alta natura. De curand o emisiune TV a prezentat declaratii ale d-lui Padure in acest sens. Astfel de probleme NU apar la Cluj, unde autoritatile locale au in primul rand in vedere interesul cetatenilor. Trebuie sa recunosc ca era valabil si pe timpul d-lui Funar, este valabil si vremea d-lui Emil Boc. Fara indoiala ca si la Timisoara investitiile sunt importante, dar exista si locuri in Romania unde investitiile straine sunt inexistente, tocmai din cauze precum cele pomenite. Infrastructura este, de asemenea, un element important luat in calcul la momentul stabilirii sediului unei intreprinderi.

  Răspunde
   
 • Alin D.
  Ianuarie 18, 2013 la ora 22:40

  Am observat ca o tot dati cu investitorii din cluj (scris intentionat cu c mic) si criticati Timisoara ca nu are investitori. Inainte de a face asta puteti face 2 lucruri:

  – sa verificati valoarea investitiilor din Timis din ultimii 5 ani;
  – sa verificati somajul din Timis.

  Dupa ce verificati ultimul punct, o sa va dati seama de ce nu mai vin investitori in Timis…

  Răspunde
   
 • seb
  Ianuarie 18, 2013 la ora 11:30

  Există totuși spre finalizare un contract mare. Este vorba de mult peste 100 de milioane de euro. Este un contract important pentru Cluj și pentru întreaga zonă. Este vorba de 3.000 de locuri de muncă în 5 ani. Dacă acest contract se va încheia, și eu cred că vom semna contractul luna viitoare, va fi o investiție super majoră și pentru România”, a declarat Horea Uioreanu.

  Răspunde
   
 • seb
  Ianuarie 18, 2013 la ora 11:29

  Investiția de un miliard de euro de la Jucu este o himeră a dezvăluit președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu. ”Presa a înțeles greșit o declarație de-a mea. Investiția este mare, dar nu de un miliard de euro”, a spus Uioreanu la Știri de Cluj LIVE.

  Răspunde
   
 • seb
  Ianuarie 18, 2013 la ora 11:29

  <>
  Coane Mishule, ai fost profi in economie, nu prea il aveai decit contraparte pe istericul Soviani, acum neavind un critic incepi sa zici cai verzi pe pereti prin emisiune, devii vedeta….

  Răspunde
   
 • Alex
  Ianuarie 18, 2013 la ora 11:10

  Ai prezentat ceva cu online banking azi, dar cand o sa prezinti ceva cu plata online catre ANAF / CAS / CASS. Eu ma chinui sa fac asta de ceva timp si nimeni de la ghisee de pe acolo nu stie ce trebuie facut. Stiu doar ca poti sa trimiti niste bani in contul trezoreriei dar inapoi confirmari si chitante si declaratii tot la ghiseu vii. Bineinteles recomandarea lor este: „da de ce va chinuiti? veniti sa platiti aici ca e mai usor!”

  Răspunde
   
 • XX
  Ianuarie 18, 2013 la ora 10:19

  impozit ZERO laspalatoriile auto
  cu % conditii:
  -autorizare anuala a spalatoriei de catre primarie
  -autorizarea sa se faca pe post de spalare [numarul de masini concomitente care pot fi spalate]
  -cod unic CAEN pe firma
  numarul de angajati cu norma intreaga sa fie cl putin egal cu numarul d e posturi de spalare

  multe din cele de mai sus se regasesc in conditile contractului cadru la Casa de sanatate
  de ce sa cautma noi solutii, cind deja le avem?

  Răspunde
   
 • Victor Crin
  Ianuarie 18, 2013 la ora 08:25

  @laurentiucat. Pai la ce e buna arhiva? La scos unele chestii de la naftalina.

  Răspunde
   
 • laurentiucat
  Ianuarie 18, 2013 la ora 01:47 Răspunde
   
 • laurentiucat
  Ianuarie 18, 2013 la ora 00:45

  @ moise- la agricultura am postat. mai postez la stiri vesele si pun frana ca vreau sa ma uit la flight 2012 si la niste merlot de ceptura…
  adrian d cica sa-i trimit lui muscatu de samos ca io cu glicemia sunt pe vale dupa cum zic carcotasii…
  p.s.
  http://romanian.ruvr.ru/2013_01_17/Un-motan-roScat-este-un-geniu-financiar/

  Răspunde
   
 • Jose
  Ianuarie 18, 2013 la ora 00:13

  Pai Skype face telefonie si video-conferinta gratis pe tot globul (videoconferinta daca ai camera pe fata telefonului). Unde este noutatea cu Facebook?!?

  Răspunde
   
 • laurentiucat
  Ianuarie 17, 2013 la ora 21:33

  la vacutze ma pricep si in modul industrial si in cel extensiv. faza aia cu bach la vaci o stiu de peste 10 ani . mai era undeva pe la tg mures parca, undeva in ardeal sigur.
  asa ceva trebuie ptr romania. zootehnia este indutria grea a agriculturii. ea multiplica de cateva ori bune valoare productiei vegetale. una e sa exporti grau si alta panettone. una e sa exporti porumb si alta branza topita feliata.
  nici nu mai pomenesc de produsele bio de origine animala care sunt aur curat ptr sanatate si ptr buzunar.

  Răspunde
   
 • SzElemer
  Ianuarie 17, 2013 la ora 21:11

  Astept comentarii

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase