BIZBAZAR SE ÎNTOARCE!

De lunea viitoare. De la ora 16, patru zile în timpul săptămânii, de luni până joi. Ştiu, nu prea sunteţi acasă la ora aia. Dar veţi găsi pe internet toate ediţiile, iar sâmbăta, de la 22 la 24, facem retrospectiva, în ediţia săptămânală.
Noi ne bucurăm căci vom face iar ceea ce ştim să facem. Voi ce ziceţi?

stiri verificate
Categoria: Diverse
Etichete: ,

Comentarii prin facebook

164 răspunsuri la BIZBAZAR SE ÎNTOARCE!

 • Lawyer Stillwater
  Decembrie 23, 2010 la ora 17:55

  I simply love the look of this blog. Did you get a web designer to build this design and layout for you? It’s perfect for this type of website.

  Răspunde
   
 • Anunturi imobiliare gratuite
  August 23, 2010 la ora 09:11

  One of my favorite matters about blogging is this community of bloggers. We aren’t cut-throat. We share successes and miseries. And when an item performs, we don’t retain it to ourselves – we want it to perform for almost everyone. I really like blogging and hope that it becomes full-time a person day, but I delight in the finding out and growing (the journey) and am a really patient man.

  Răspunde
   
 • PinkPanther
  Mai 27, 2010 la ora 23:09

  20 de minute???? pai ce e asta? iar facem revolutie?

  Răspunde
   
 • kla_george
  Mai 27, 2010 la ora 21:16

  faceti si voi ceva cu inregistrarea online ca se vad numai primele 20 min din emisiune…………..si o intrebare pentru Moise.
  Cum se face ca nu-ti mai scoate omu din gura nici cu clestele vorbe gen BVB ?:D

  Eu unu am cumparat niste actiuni in perioada asta pentru ca am zis ca e pacat sa nu cumpar la preturile astea. Singura problema este ca avem niste lideri dobitoci si nu prea vad care ar fi motivele unor cresteri economice care sa stimuleze intreaga piata cand ratatii astia nu fac altceva decat sa’l saraceasca si mai mult pe cetateanul roman.

  Răspunde
   
 • PinkPanther
  Mai 20, 2010 la ora 20:03

  nici la mine nu merge emisiunea de ieri, 19 Mai…nici pe Mozila, nici pe Explorer, nici pe Chrome. In rest toate celelalte se vad fara probleme.

  Răspunde
   
 • Dux
  Mai 20, 2010 la ora 17:30

  Intamplator sau nu, am ceva experienta cu netul lucrand in domeniu, deci problema este ca noul player are nevoie de mai multa latime de banda, iar la anumite ore streming-ul pur si simplu nu merge. De asemenea exista pauze sau intreruperi de transmisie care nu se datoreaza conexiunii mele (am testat folosind atat RDS bradband cat si o conexiune dedicata de 10MB metropolitan in Bucuresti). Cred totusi ca problemele tin de „audienta” mare a emisiunii pe net in jurul orelor 18-20 cand probabil ca toata lumea se uita cum era obisnuit si a latimii de banda insuficente la serverele de streaming.

  @defrag: nu folosec windows… Cred ca depinde la ce ora te uiti la emisiune.

  Răspunde
   
 • Un roman
  Mai 19, 2010 la ora 09:18

  Pai n-are nici o treaba windows sau browserul cu transmisia. Aici pot exista 3 probleme:

  1. Serverele pe care sunt gazduite transmisiile nu dispun de suficienta latime de banda/numar de conexiuni.

  2. Fisierele video nu sunt comprimate suficient, iar dimensiunea lor nu permite un feed cursiv.

  3. Playerul nu permite un buffer in care sa incarce fisierul video in avans (cum face youtube). Daca dau pauza spre exemplu si astept cateva minute nu ma ajuta cu nimic.

  Problemele astea sunt prezente pt. toate emisiunile.

  D-le Guran va reamintesc ca nu toti urmaresc emisiunea din zona metro sau din tara. Sunt convins ca in Bucuresti reluarea merge perfect, dar incercati sa vedeti din provincie sau din strainatate.

  Incercam spre exemplu sa ma uit la „in gura presei” aseara si am renuntat pt. ca aveam 20 de sec de video si 15 de freeze. Imi mai aparea din cand in cand „Conexiune insuficienta, Cautare server alternativ”

  Conexiunea mea nu este la nivel de Broadband, dar ADSL-ul meu permite pana la 600KBps ceea ce ar fi mai mult decat suficient pt. stream. Ca drept dovada alte streamuri (nu numai youtube) functioneaza fara probleme.

  Parerea mea e ca ar trebui investigate problemele de mai sus.

  Numai bine.

  Răspunde
   
 • Moise Guran
  Mai 18, 2010 la ora 18:31

  @dux
  nu inteleg mie imi merge foarte bine. eu folosesc google chrome, tocmai pentru ca playez multe video

  incearca linkul asta

  http://inregistrari.antena3.ro/view-Bizbazar_cu_Moise_Guran-4.html

  Răspunde
   
 • defrag_ pt. DUX
  Mai 18, 2010 la ora 07:47

  Dux, daca ai toate update-urile la Windows si la programul de navigat pe net, se poate urmari linistit. Eu personal am update-urile la zi si ultima versiune de la Mozilla Firefox.

  Răspunde
   
 • Dux
  Mai 17, 2010 la ora 16:53

  Moise, faceti ceva cu reluarile emisiunii. Pe net nu se mai poate urmari emisiunea de cand s-a schimbat playerul. Cel vechi mergea f. bine. Eu ca si mare parte din cei ce vizioneaza emisiunea nu ma pot uita la ora la care este difuzata si incerc sa o urmaresc pe net, din pacate acest lucru este practic imposibil in ultimul timp.

  Răspunde
   
 • defrag
  Mai 16, 2010 la ora 10:37

  Am incercat, am mai incercat si am incercat din nou ,dar tot nu ma pot obisnui cu noul orar. Pe langa asta ma enerveaza ca nu-i gasesc logica ! Publicul tinta al acestei emisiuni nu este format din cei care ajung acasa la ora 15:20. Eu de abia ajung acasa la imp sa prind emisiunea de la ora 19:00 (cum era) si atunci de multe ori o urmarea m cu farfuria de mancare pe genunchi. Stiu, o pot urmari pe net dar sunt prea satul de calculator pe ziua respectiva ca sa mai am chef sa ma uit la tv pe calc. In plus cred ca este gresit si calculul economic al managerilor vostri de la TV pt. ca oamenii care se uita la aceasta emisiune pot sa aiba o idee buna si sa o puna in practica si asta duce la crestere econmica, deci si ei au de castigat pe termen lung. Oare este important doar cat scot din reclame? (probabil ca ratingul te omoara si pe tine de aceea au mutat emisiunea). Chiar daca scandalul si prostul gust face un rating mai mare, totusi logica nu este aplicabila si la o emisiune ecomnomica. Sper sa revii la ora 19:00 ca sa nu o mai vad pe isterica de Grecu.

  Răspunde
   
 • Un roman
  Mai 13, 2010 la ora 14:13

  D-le Guran, va rog sa luati legatura cu cei care se ocupa cu video feed-ul cu emisiunea d-voastra de pe site-ul antenei 3, in scopul imbunatatirii transferului.

  Sunt convins ca exista solutii mult mai bune pentru a transmite aceste reluari fara a fi nevoie de Broadband. In strainatate broadband-ul este un lux, dar nu ar trebui sa fie necesar pentru a urmari un fisier video de calitate slaba.

  De asemenea nu ar strica echipei de montaj sa elimine pauzele si erorile din fisierul video transmis.

  Răspunde
   
 • laurentiucat
  Mai 6, 2010 la ora 17:36

  cand pilotii anihilatori le dau drumul la cate unii direct in freza…fac buuuuuuuum!

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase